HTML

Hosszúpuska blogja

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Szülinap, barátok, ...ilyesmi.

2008.01.13. 18:57 hosszúpuska

Ó jeeeeeee! Első írás, remek! Csütörtökön szülinap, de már egy hete ünnepeltetem magam, bár szerintem a Tibait úgyse fogom lekörözni, ő 12 napig ülte, én 8-nál álltam meg, ma. Volt Szódázás Barbival, Bertrammal, Andival, Esztivel meg random emberekkel; tök jó volt. Volt Szóda-Lámpás parti Zsófival és később Andrissal még később Krisszel. Tegnap meg a Húsvasalóban ünnepeltünk. Szabó kérdezte, hogy mit kérek, mondom sört! Sokat! Erre kihozott egy literes korsóval. :D Sajna eltűnt a panaszkönyv amiben megvan a Szekszárdi Söregyetem alapító okirata, az eredetit meg nem adják oda. Fákk. Később Séd lett lett belőle, aztán meg Kis-Séd. Na mikor onnan is kidobtak minket záráskor, akkor elbattyogtunk a Megdonálcba meg a Teszkóba csokizni. Jó buli volt, igazi spontán randomkodás.
Most nyugi van, itthoni relax, 1 Giant Leap és Thievery Corporation.

Éljen Szekszárd meg a literes korsó! :D

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszupuska.blog.hu/api/trackback/id/tr48295923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barbesz 2008.01.13. 19:58:54

nééézd már.. blogol..
csak így tovább, már most tudom mekkorákat fogok kacagni..
A Szódázás nagyon ott volt, kár, hogy nem egész évben tart szülinapod.
*randomkodás, fejreállás, taknyoncsúszás, lilafoltok, szivendöfés*

Andi 2008.01.13. 20:05:24

Hát már csak én logok ki a sorbol, aki nem ir blogot ugyhogy asszem lassan be kell hozzam a lemaradast :) ugy latom 2 olvasod már van:) see you soon bye baby

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2008.01.15. 00:34:03

ÉLJEN! Újjabb értelem nélküli énblog születtett! Miért nem csináltok inkább egy közös blogot hárman, nem logikusabb lenne?
süti beállítások módosítása